Trwa przetwarzanie danych

retro.Pewex.pl

Pokaż menu
Szukaj

Wykwintne carpaccio z mortadeli

Prosta i smaczna "przystawka" Składniki 1 mortadela 2 łyżki stołowe oleju 2 łyżki stołowe maggi 1 łyżka sosu czosnkowego lub majonezu 1 łyżeczka czosnku w proszku 1. Pokroić mortadelę na cienkie plasterki 2. Przygotować dressing łącząc pozostałe składniki 3. Ułożyć plasterki mortadeli na talerzu polać obficie dressingiem
by sosna22
Zobacz następny
Dodaj nowy komentarz
avatar Glebsky
0 0

calkiem mozliwe. Kiedys Mortadela to byla jedna z najsmaczniejszych wedlin. A jak pachniala.... Coz, wtedy do Polski nie dotarly jeszcze nowoczesne, europejskie technologie przetworcze, wiec nasze bidne masarnie nie mialy wyjscia, musialy robic wedliny z miesa.

Odpowiedz
Udostępnij